Octavia-Daniela
STERIOPOL

www.Promo-Art.ro

Biografie & Portofoliu 

Mobirise

Biografie

Numele meu este Octavia-Daniela Steriopol, sunt absolventa a facultăților ASE si Drept. Pictura este un aspect al vieții mele care s-a manifestat încă din copilărie, atingându-și mereu menirea - comunicarea cu sufletele oamenilor.

Lucrările sunt piese unicat, cumpărătorii putând comanda piese asemănătoare în ceea ce privește cromatica, tehnica Pouring fiind o tehnică, care comportă elementul unicitate, deoarece așezarea culorilor poate fi foarte puțin controlată, efectele obținute variind de la o lucrare la alta. Acesta este motivul pentru care am ales să lucrez în această tehnica, tehnica Pouring sau Fluid Art îmi oferă posibilitatea de a crea lucrări unice care se adresează tuturor oamenilor prin elementul surpriză, unicitate, prin versatilitatea lor, prin efectele pe care straturile de culori le creează dar mai ales datorită faptului că ca fiecare om care le privește descoperă în ele propriul lui univers.


Pentru comenzi sau informatii despre lucrari, luati legatura direct cu artistii plastici, utilizand datele de contact afisate in pagina fiecaruia. 


Lucrari

Pictura
Artist: Octavia-Daniela STERIOPOL
"Galaxy"
Artist: Octavia-Daniela STERIOPOL

Lucrare realizata pe pânză, dimensiuni 90x60cm, în tehnica Pouring, culori acrilice, acoperita cu un strat Glossy Varnish. Pe spatele lucrării este turnat un strat de rășină epoxidică transparentă, pentru a asigura rezistența acesteia în timp, având in vedere dimensiunile pânzei. (cod: ODS01)

"Fairytale"
Artist: Octavia-Daniela STERIOPOL

Lucrare formata din doua piese (diptic), fiecare piesă având dimensiunea de 30x60 cm, din MDF, grosime 2cm. Lucrarea este realizata in tehnica Pouring, culori acrilice, acoperita cu un strat Glossy Varnish. Piesele pot fi aranjate in diferite orientări, fiind astfel versatile, ele pliindu-se pe atât pe dorința potențialului cumpărător, putând fi adaptate oricărui interior. (cod: ODS02)

"Infinit"
Artist: Octavia-Daniela STERIOPOL

Lucrare realizata pe pânza, dimensiuni 20x60 cm, în tehnica Pouring, culori acrilice, nuanțele de auriu, având efect optic in funcție de lumină, acoperită cu un strat Glossy Varnish. Lucrarea reprezintă infinitul, triunghiul reprezentând trecerea temporală. (cod: ODS03)

"Maryem"
Artist: Octavia-Daniela STERIOPOL

Icoană, realizata pe pânză, dimensiuni 30x40 cm. Aceasta lucrare combină tehnica Pouring(fundalul) cu tehnica de pictura clasica, realizată în culori acrilice, aura fiind acoperită cu foiță metalică decorativă imitație aur. Icoana este acoperita cu un strat de Glossy Varnish. In măsura în care cumpărătorul este interesat se poate aplica foiță de aur. (cod: ODS04)

"Tree of life"
Artist: Octavia-Daniela STERIOPOL

Lucrare realizata pe pânză, dimensiuni 20x60 cm, în tehnica Pouring, culori acrilice (fundalul) combinata cu tehnică de pictura clasică, acoperita cu un strat Glossy Varnish. Lucrarea reprezintă Copacul Vieții și în funcție de lumină, aceasta face efect optic holografic. (cod: ODS05)

"Guardian Angel"
Artist: Octavia-Daniela STERIOPOL

Lucrare realizată pe suport MDF, dimensiuni 25x60cm Tehnica folosită este tehnica Pouring pentru fundal, pentru înger s-a utilizat tehnica de pictură clasică. Culorile folosite sunt culori acrilice. Lucrarea este realizata în relief (atât fundalul cât și îngerul), detaliile aripilor oferind impresia de pene reale prin combinarea mai multor tehnici si este acoperita cu un strat lucios care oferă profunzime. (cod: ODS06)

"Life"
Artist: Octavia-Daniela STERIOPOL

Lucrare realizată pe pânză de dimensiuni 25x30 cm, în culori acrilice, tehnica Pouring. Culorile metalice aurii utilizate pe fond negru mat oferind efect optic in funcție de lumina la care sunt expuse. (cod: ODS07)

"Fantasy"
Artist: Octavia-Daniela STERIOPOL

Lucrare  realizată pe pânză, dimensiuni 20x50 cm, cu culori acrilice, în tehnica Pouring, acoperită cu un strat protector sticlos. Pe suprafața picturii au fost încastrate pietre semiprețioase: jad verde, lapis-lazului, acvamarin, coral roșu, obsidian. Spatele lucrării este sigilat cu rășină epoxidică transparentă, pictată negru mat. (cod: ODS08)

"Faith"
Artist: Octavia-Daniela STERIOPOL

Lucrare realizată pe pânză, dimensiuni 25x50 cm, cu culori acrilice, in tehnica Pouring, acoperită cu un strat Glossy Varnish. Crucea aplicată produce efect vizual holografic, in funcție de lumina la care este expusă lucrarea, crucea se vede aurie (plina) sau transparentă, putându-se observa fundalul. (cod: ODS09)

"Dream"
Artist: Octavia-Daniela STERIOPOL

Lucrare realizată pe pânză, dimensiuni 50x40 cm, cu culori acrilice, tehnica Pouring, acoperită cu un strat protector lucios. Spatele lucrării este sigilat cu un strat de rășină expoxidică transparentă pentru a asigura durabilitatea în timp. (cod: ODS10)

"Sky"
Artist: Octavia-Daniela STERIOPOL

Lucrare pe suport MDF cu dimensiunea de 19x25 cm, grosime 2 cm, realizată în tehnica Pouring, cu culori acrilice și acoperită cu un strat protector de rășină epoxidică. (cod: ODS12)

"ENDLESS STORY"
Artist: Octavia-Daniela STERIOPOL

Lucrare pe suport MDF cu dimensiunea de 19x25 cm, grosime 2 cm, realizată în tehnica Pouring, cu culori acrilice și acoperită cu un strat protector de rășină epoxidică. (cod: ODS14)

"PHEONIX"
Artist: Octavia-Daniela STERIOPOL

Lucrare pe suport pânză, dimensiuni 40x40 cm, grosime 2 cm, realizată în culori acrilice, tehnica Pouring. (cod: ODS11)

"BUBBLES"
Artist: Octavia-Daniela STERIOPOL

Lucrare pe suport MDF cu dimensiunea de 19x25 cm, grosime 2 cm, realizată în tehnica Pouring, cu culori acrilice. (cod: ODS13)

"INTUITION"
Artist: Octavia-Daniela STERIOPOL

Lucrare realizată pe suport MDF, cu dimensiuni 30x30 cm, grosimea 1 cm, realizată în tehnica Pouring, cu culori acrilice și acoperită cu un strat protector de rășină epoxidică. (cod: ODS15)


Pentru comenzi sau informatii despre lucrari, luati legatura direct cu artistii plastici, utilizand datele de contact afisate in pagina fiecaruia. 


Contact

Octavia-Daniela STERIOPOL

Telefon
:   +4 0745515413
Websitewww.promo-art.ro
Adresa:   Galati, ROMANIA

(22.05.2025)


© © © TOATE informatiile prezentate pe acest site, sunt protejate de legea DREPTULUI DE AUTOR. Copierea, distribuirea sau refolosirea oricaror materiale de pe acest site, fara acordul expres al autorilor, este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare! © © ©

~ TERMENI SI CONDITII ~


Mobirise website builder - Check this